A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Друге позачергове засідання виконкому Дівичківської сільської ради

Дата: 25.01.2021 11:56
Кількість переглядів: 504

Фото без опису

25 січня відбулося друге засідання виконкому Дівичківської сільської ради, участь в якому взяло 9-ть із 10-ти членів виконкому. Головував на засіданні голова громади Олександр Слюсар.

Було розглянуто шість питань порядку денного: 5-ть із основної діяльності та одне з розділу звернень громадян у галузі житлово-комунального господарства.

«Для надання містобудівних умов та обмежень на ремонтно-будівельні роботи та реконструкцію «Антикризового центру соціальної направленості» с. Дівички вул. Артилеристів»; «Про встановлення для КП «Житлово-комунальне господарство Дівичківської сільської ради» тарифів на поводження з твердими побутовими відходами на території Дівичківської сільської ради»; «Про встановлення для ТОВ «ТЕХНОЕНЕРГОПРОЕКТ» тарифів на постачання теплової енергії для потреб установ, організацій що фінансуються з державного чи місцевого бюджету та населення»; «Про утворення та обрання  складу тимчасової комісії  сільської ради з відбору виконавця земельних торгів з продажу права оренди земельних ділянок»; «Про  утворення комісії з виявлення та обстеження об’єктів рухомого та нерухомого майна, що знаходиться на території Дівичківської сільської ради та не мають власників або власники яких не встановлені».

До деяких питань були внесені зміни та проголосовані членами виконкому.

З прийнятими рішеннями 2 позачергового виконавчого комітету Дівичківської сільської ради можна ознайомитися на офіційному сайті громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора