A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Дівичківській сільській територіальній громаді продовжується боротьба за першість в шкільних лігах пліч-о-пліч

Дата: 23.02.2024 15:03
Кількість переглядів: 31

Фото без опису

У Дівичківській сільській територіальній громаді продовжується боротьба у ІІ (територіальному) етапі за першість в шкільних лігах пліч-о-пліч. Сьогодні, 23 лютого 2024 року, відбулися змагання з баскетболу.

На змагання завітали почесні гості – секретар Дівичківської сільської ради Наталія МАЦЬОВКА та начальник служби зв’язків з громадськістю 43-ї окремої артилерійської бригади імені гетьмана Тараса Трясила капітан Віктор ТІМОХІН, які побажали юним спортсменам успіхів та нових досягнень.

Фото без опису

За чемпіонство у баскетболі змагались юнаки з трьох команд та дві команди дівчат. Школярі із завзяттям виборювали можливість представити свою громаду у наступному етапі. Активно підтримували баскетболістів вболівальники.

Першість здобули команда юнаків та команда дівчат «Шершні» Дівичківського ліцею.  

По закінченню всі учасники були нагороджені дипломами Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч та кубками від Дівичківської сільської ради. 

Неабияким сюрпризом для учасників змагань стали подарунки кращим гравцям від 43-ї окремої артилерійської бригади імені гетьмана Тараса Трясила – футболки з логотипом бригади. Також Віктор ТІМОХІН вручив фірмові плакетки та чашки тренерам команд-учасників. Навзаєм Віктор Володимирович отримав від учнів закладів освіти громади обереги та малюнки для воїнів, які боронять наш спокій, і завдяки яким ми маємо можливість проводити змагання.

Наступним видом спорту в другому етапі шкільних ліг стане футзал.

У той час, коли спортсмени боролися за кубки шкільних ліг пліч-о-пліч, колектив Стовп’язької гімназії організував благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ. Усі бажаючі могли придбати запашну випічку та взяти участь у безпрограшній лотереї.

#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl #scl_kyivregion #Київщина

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора