Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Компанія «Pro-Energy» пропонує розглянути новий високоефективний і кліматично сумісний підхід для виробництва електроенергії

Дата: 24.07.2024 14:50
Кількість переглядів: 27

Фото без опису

2024 рік вже став найскладнішим для української енергетики, Україна втратила понад 9 ГВт потужностей генерації. Прогнози на зиму 2024-2025 року залишаються досить невтішними. Вже зараз держава, бізнес та міжнародні партнери шукають швидкі та ефективні рішення, аби покращити ситуацію. Нещодавно Президент України заявив про всебічне сприяння у дерегуляції питань щодо запуску нових потужностей генерації, в першу чергу високоманеврової генерації (ВМГ). Верховна Рада Україна динамічно приймає Закони, направлені на зниження витрат та пришвидшення процедур закупівлі, доставки та встановлення енергетичного обладнання.

       До ВМГ відноситься і когенерація — це технологія, яка дозволяє одночасно виробляти електричну та теплову енергію з природного газу з високим КПД. Газопоршневі теплоелектростанції є особливо ефективними для українських підприємств та населених пунктів, забезпечуючи значну економію при заміні традиційних котелень.

       Компанія Pro-Energy пропонує повний цикл супроводу та реалізації проєктів ВМГ, в першу чергу, на базі когенераційних установок (КГУ). Компанія є ексклюзивним партнером виробника високоякісних німецьких КГУ 2G Energy (Німеччина).

       Pro-Energy пропонує лінійку електростанції потужністю від 50 кВт до 10 МВт для об'єктів різного масштабу. Строк виготовлення та поставки такого обладнання складає 5-7 місяців.

      Наразі компанія Pro-Energy має ексклюзивний доступ до складських залишків виробника, які складаються з близько 30 одиниць КГУ, і які не будуть поповнені до кінця 2024 року. Ці КГУ можуть бути доставлені та встановлені в найкоротші терміни – протягом 3-4 місяців. Також звертаємо увагу, що наразі моделі із запуску високоманеврової генерації є інвестиційно привабливими інструментом залучення коштів. Компанія Pro-Energy вже розробила:

• декілька типових фінансових моделей, які дозволяють досягнути окупності інвестицій від 2 років при поточних ринкових умовах,

• узагальнені моделі розрахунку собівартості та окупності, які показають інвестиційний потенціал технології в залежності від зміни ринкових умови,

• також спеціалісти компанії надають консалтингові послуги з підбору земельних ділянок, підключення до мереж та отримання інших супровідних та дозвільних документів. У додатках до цього листа ви знайдете:

• презентацію з описом обладнання 2G Energy (Німеччина),

• порівняння ефективності газопоршенової та газотурбінної технологій, які часто плутають. Додатково, по запиту ми зможемо презентувати моделі високоманеврової генерації, як інвестиційної можливості для потенційних інвесторів.

За додатковою інформацією звертайтесь до компанії Pro-Energy:

+380 (96) 347-91-98

+380 (50) 301-07-98

ПРЕЗЕНТАЦІЯ :


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора