A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Поліція в громаді – запорука порядку

Дата: 13.07.2018 11:58
Кількість переглядів: 661

Фото без опису

 

        З 01 липня 2018 року Громадська жіноча організація «Надія», у співпраці з Дівичківською об’єднаною територіальною громадою виконують проект «Поліція в громаді – запорука порядку». Проект впроваджується за підтримки Інноваційного Фонду з питань взаємодії поліції з громадою на засадах партнерства (CPIF)  Проекту підтримки підготовки поліцейських (PTAP), що реалізовується в Україні компанією «Агрітім Канада Консалтинг Лтд» за фінансової підтримки уряду Канади.

        Основною метою даного проекту є створення безпечного середовища для жителів громади;  спільно з громадськими організаціями, що працюють в наших селах, головою громади, вирішити питання відновлення довіри до роботи дільничної служби і створення дієвого, робочого органу швидкого реагування на питання безпеки і правопорушення в громаді. Проект передбачає    випрацювати методику роботи дільничної служби в громаді і створити найбільш дієві  способи  взаємодії дільничного, голови громади (адміністрації), громадських організацій і жителів громади.

Проект триватиме до 31 жовтня 2018 року і його напрацювання будуть враховані в роботі Центру Безпеки, який заплановано будувати в Дівичківській  громаді.

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора