A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Дівичківський Будинок культури завітав цирк «Веселун»

Дата: 06.08.2018 13:44
Кількість переглядів: 867

4 серпня 2018 року у Будинку культури відбувся цирк для дітей та дорослих. Дітей чекала весела, жартівлива програма, що складалася з семи станцій: фокус «Садочок», виступ грайливої дресерованої собачки, «музикалка», номер «Резиночка», фокус «Труси», номер «Акробат», екзотичний африканський удав. Циркова програма  була різноманітною, тривала протягом однієї години та розрахована і на дітей, і на дорослих, тому цікаво та весело було усім глядачам.

Захоплюючі номери та веселі клоуни порадували та подарували посмішку глядачам. Діти брали активну участь у різноманітних конкурсах. А також побачили тварин, які викликали у них захоплення. У шоу показали виступ грайливої дресированої собачки і навіть удава!

Всіх учасників чекало море емоцій, які залишилися після програми та звичайно ж солодка вата, яку можна було купити в організаторів циркової програми. Любителі селфі із задоволенням фотографувалися з дресированою собачкою та екзотичним удавом. Глядачі пішли веселі, задоволені і з нетерпінням чекають наступної зустрічі!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора