A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Дівичках відбулося свято футбольної слави

Дата: 21.10.2018 14:28
Кількість переглядів: 761

20 жовтня 2018 року футболістам команди «Дніпро» села Дівички, в урочистій обстановці, вручили кубок, грамоти та медалі за перше місце в першій лізі районного чемпіонату з футболу 2018 року.

На свято прийшли уболівальники: діти і дорослі. Свято футбольної слави розпочалось з Державного Гімну України та внесення прапора села Дівички. Щирі вітальні промови виголосили: сільський голова Тимофій Девко, голова районної Федерації з футболу Сергій Кузьменко та капітан команди «Дніпро» Володимир Митрофаненко.

Перед присутніми виступив господар території Тимофій Девко: «Кожен ставить перед собою мету здобути перемогу. Не знаю, чи всі вірили в успіх наших футболістів, але я у нього вірив. Бажаю нових злетів команді, а також добра, радості, професіоналізму спортсменам».

Голова районної Федерації з футболу Сергій Кузьменко привітав футболістів, побажав їм нових перемог, а також висловив слова щирої вдячності команді.

З привітанням виступив і Володимир Митрофаненко – капітан команди: «Ви є гордістю села. Футбол вас усіх об’єднав. Я дякую вам усім, навіть тій маленькій дитинці, яка прийшла на поле вболівати».

Після урочистостої частини винуватців свята вітали місцеві артисти:

Танцювальний гурт «Фієста»,Сніжана Маринчук та Вікторія Морозовська.

Спортивно-патріотичне свято пройшло весело.

директор Будинку культури

с.Дівички,

Ірина Самойленко

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора