A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Два апарати захисту органів дихання на стисненому повітрі „Draеger PSS-4000” передані переяславським рятівникам

Дата: 25.10.2018 13:00
Кількість переглядів: 705

 

 

 

 

24 жовтня   сільський голова Тимофій Девко передав рятувальникам  27-ДПРЧ м. Переяслав-Хмельницький  два  апарати   на стиснутому повітрі”Draeger PSS-4000”, придбані за кошти громади  з метою  поповнення матеріального резерву для запобігання і ліквідації  наслідків надзвичайних ситуацій на території  Дівичківської  сільської ради  у 2018 році.    „Draeger PSS-4000” - високоефективний дихальний апарат. Він забезпечує комфорт та універсальність, які так необхідні службам швидкого реагування. Апарат легкий, але в той час  досить міцний та забезпечує надійний захист органів дихання.

Тимофій Девко відмітив, що депутатський корпус одноголосно  підтримав пропозицію закупити ці апарати з подальшою  передачею у користування  рятувальникам, та висловив побажання і надалі  співпрацювати  з Переяслав-Хмельницьким районним сектором  ГУ ДСНС України. 

 Начальник підрозділу Сергій Лисенко подякував  Дівичківській громаді за допомогу, та запевнив, що співпраця  Дівичківської сільської ради та  Переяслав-Хмельницького РС ГУ ДСНС України    щодо запобігання надзвичайних ситуацій й вирішення нагальних питань, пов’язаних із цивільним захистом населення  буде продовжуватися й надалі.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора