A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дівичківські юнаки та дівчата креативно відсвяткували Хеловін

Дата: 31.10.2018 19:15
Кількість переглядів: 578

Хеловін – традиційне американське свято, яке останніми роками набуває все більшої популярності і серед нашої молоді. У США це – одне з найулюбленіших свят, що за популярністю ледве поступається навіть Різдву. У ніч з 31 жовтня на 1 листопада на вулицях міст можна побачити натовпи як дорослих, так і дітей, переодягнених у відьом, привидів та інших страхітливих персонажів, що за стародавніми віруваннями потрібно було робити для відлякування злих духів від своєї родини.

У Дівичках, цього року, вечірка Хеловіну була проведена на базі сільського Будинку культури. До організації заходу долучилися учні Дівичківського НВО(Вікторія Морозовська та Юлія Видолоб), які прикрасили кімнату та створили атмосферу свята.

На вечірку завітала активна молодь села, для яких організатори презентували розважальні конкурси, майстер-класи із святкового гриму та виготовлення атрибутів свята – світильників з гарбуза різних розмірів. Вони символізують одночасно закінчення збору врожаю, злого духа і вогонь, що відлякує його. Після завершення на молодь чекав тематичний фільм та солодощі.

Організатори висловлюють подяку Будинку культури за технічну підтримку та допомогу в організації заходу.

директор Будинку культури

с.Дівички,

Ірина Самойленко

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора