A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Громадські слухання: Схеми планування території Дівичківської сільської об”єднаної територіальної громади

Дата: 26.11.2018 14:57
Кількість переглядів: 572

Фото без опису

23 листопада 2013 року активно та цікаво пройшли громадські слухання Схеми планування території Дівичківської сільської об”єднаної територіальної громади, які були представлені спеціалістами ТОВ ”Укргруппроект”.

      На захід прибув начальник Департаменту містобудування та архітектури Київської обласної державної адміністрації Ликов Дмитро Ігорович.

      Відкрив громадські слухання сільський голова Дівичківської сільської ради Девко Тимофій Петрович та надав слово начальнику  Департаменту містобудування та архітектури Київської ОДА  Ликову Дмитру Ігоровичу.

   В своєму виступі Дмитро Ігорович надав розширену інформацію навіщо розробляється схема планування , адже це є розвиток громади на перспективу,  щоб щось побудувати , реконструювати,  обов”язково потрібна містобудівна документація починаючи від повноважень громади- це генеральні плани , схеми зонування , детальні плани окремих вулиць населеного пункту  до схеми планування та детального плану території Київської області.  Дівичківська громада увійшла в 5 громад де Схема планування розробляється за кошти обласного бюджету.

      На всі питання та зауваження  були надані кваліфіковані відповіді і будуть враховані при остаточному опрацюванні Схеми планування Дівичківської сільської об”єднаної територіальної громади.

                                                                         

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

                                       Спеціаліст-землевпорядник:  І.М. Матюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора