Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Семінар керівників закладів освіти Дівичківської сільської ради

Дата: 06.12.2018 14:09
Кількість переглядів: 787

5 грудня 2018 року в Дівичківському НВО відбувся семінар керівників закладів освіти Дівичківської сільської ради  з питання «Підвищення професійної компетентності педагога в умовах Нової української школи»

Мета та завдання семінару:

  • Підвищити рівень знань керівників закладів освіти про сучасні вимоги до професійних й особистісних якостей педагога та його нової ролі в організації  навчання;
  • Ознайомити керівників закладів освіти із методиками корпоративного навчання дорослих;
  • Презентувати нові методи та стратегії навчання учнів 1 класу  в умовах Нової української школи;
  • Допомогти усвідомити роль керівника в професійному зростанні педагогів закладу;
  • Презентувати діяльність Дівичківського НВО з формування професійної компетентності педагогів;спонукати керівників закладів освіти  до професійного й особистісного самовдосконалення.;

З цією метою в  першому класі проведено урок «Я досліджую світ»(інтегрований курс). Тема заходу:  « Як зимують тварини?» (вчитель –  Герасько Лариса Федорівна, «Спеціаліст першої категорії».

В  третьому класі проведене заняття  «Навчаємося разом». Тема: «Згаяного часу і конем не  наздоженеш» (вчитель – Пилипець Ольга Павлівна, « Спеціаліст вищої категорії», «Старший учитель», працює за педагогічним  проектом «Інтелект України»).

А також проведено лайф –коучинг для керівників закладів освіти Дівичківської ОТГ від тренера НУШ – Лазенко Алли Іванівни, (вчитель початкових класів, «Старший учитель»  Стовп’язького НВО.)

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора