A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Новий рік - це чудове свято

Дата: 08.01.2019 10:02
Кількість переглядів: 476

    Мабуть, кожен хоче  щоб  Новий рік пройшов незабутньо, чарівно, неповторно… Всі люди в душі є мрійниками. Кажуть, якщо в Новий рік загадати бажання воно обов'язково здійсниться. Існує думка: як зустрінеш  Новий Рік так його і  проведеш.

      Новий рік - це чудове свято. Діти і дорослі    мріють побачити доброго чарівника - Діда Мороза, отримати подарунок, відвідати чарівне дійство.

      Близько ста дітей з Дівичківської громади. Діти сироти, діти позбавлені батьківського піклування, діти  учасників АТО, діти з особливими освітніми потребами, а також переможці олімпіад та конкурсів, відвідали Новорічні казкові вистави «Зимова країна на ВДНГ,  "Снігова королева" в Палаці Спорту,  «Аліса в країні чудес» в Центрі культури та мистецтв СБУ,  «Академія бешкетників» у Національному палаці мистецтв «Україна» .

     Діти побачили українських і світових зірок , маленьких акторів та фігуристів. Насолодилися чудовою музикою симфонічного оркестру. Новітні технології допомогли пірнути в справжнє диво. Яскраві сценічні костюми зачаровували. Дійства що відбувались на виставах захоплювали з першої хвилини,  дарували  святковий настрій, незабутні враження, а солодкі подарунки додали позитивного настрою .

    Запрошення на вистави діти Дівичківської ОТГ  отримали за сприяння Міжнародного благодійного фонду «Діти – інваліди Чорнобиля» Колесникової Валентини Прокопівни, Департаменту освіти, Служби у справах дітей та сім’ї Київської державної адміністрації.

 


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора