A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Семінар - практикум для вихователів закладів дошкільної освіти

Дата: 25.01.2019 15:33
Кількість переглядів: 696

25 січня 2019 року на базі Єрківецького НВО «ЗЗСО І-ІІІ ст. – ЗДО» відбувся семінар - практикум для вихователів закладів дошкільної освіти

Тема «Використання ігор у навчально-виховному процесі  закладу дошкільної освіти»

Вихователь ЗДО «Барвінок» Самойленко С.М. звернула увагу присутніх на те, що рухливі ігри — це важливий засіб всебічного виховання дітей дошкільного віку. Правильно дібрані ігри сприяють гармонійному розвитку організму дошкільників. Різноманітні рухи та ігрові дії дітей ефективно впливають на діяльність серцево-судинної, ди­хальної та інших систем організму, збуджують апетит і сприяють міцному сну. Рухливі ігри задовольняють потребу організму дитини в русі, сприяють збагаченню її рухового досвіду. 

Вихователь Дівичківського  НВО «ЗЗСО І-ІІІ ст. - ЗДО» Матюк Л.М. ознайомила учасників семінару з особливостями організації гри з дітьми в різновіковій групі закладу дошкільної освіти. Організація гри  в сучасному дошкільному закладі залежить від уміння вихователя підготувати та направляти гру дітей , орієнтуватися у великому обсязі методичної літератури, вибирати з усіх ігор  найефективніші для реальних умов конкретного закладу дошкільної освіти, групи дітей, акцентувала увагу присутніх на тому, що педагог повинен сам виявляти глибоку увагу, повагу, турботу, любов до кожної дитини, бачити в ній індивідуальність, забезпечувати умови для вдалого використання гри для виховання та навчання дошкільників у повсякденному житті .      

Підведення підсумків семінару пройшло у формі методичного мосту «В грі виховується особистість дошкільника»,  який для учасників виявився надихаючим, новаторським, емоційно насиченим і надзвичайно позитивним. Кожен учасник висловив свою думку, щодо ефективності науково-методичного супроводу гри, вміннь розв’язувати складні педагогічні ситуації під час ігрової діяльності, обізнаності  щодо методів та прийомів керівництва іграми та творчий підхід до організації гри й керівництва нею.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора