A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

матчі третього та четвертого турів першості району з футзалу

Дата: 29.01.2019 08:20
Кількість переглядів: 475


Минулих вихідних у спортзалі педуніверситету відбулися матчі третього та четвертого турів першості району з футзалу.

У першій лізі в суботу відбулася знаменна подія для дебютанта – команди ДЮСШ. Юні футболісти (вони 2003-2004 років народження) отримали першу свою перемогу в чемпіонаті. “Жертвою” стала команда Поліг-Вергунів, яка поступилася 1:3. Набрали ходу Хоцьки і завдали першої поразки команді з Яготинщини – “Спартаку” з Капустинець – 2:0. Інші два матчі ліги завершилися розгромно для команди, що програла: “Дніпро” (Дівички) – “Темп” (Переяславське) – 7:3, “Нива” (Єрківці) – “Дем’янці-2” – 0:8.

У першій лізі в неділю “Темп” здобув свої перші очки в матчі проти “Ниви” – 9:3, натомість Пологи-Вергуни завдали першої поразки Хоцькам 5:4. Дуже важко виступати без Романа Дороганя “Дем’янцям-2”: після феєричної гри в суботу, коли він був у складі команди, дем’янчани свій недільний матч без нього програли “Спартаку” 3:4. “Дніпро” залишився єдиною командою в обох лігах, що не втратила жодного очка, вигравши в команди ДЮСШ 7:4.

Наразі трійка лідерів у вищій лізі така: Мазінки – 10 очок, “Сімекс” – 9, Велика Каратуль – 7, у першій лізі – “Дніпро” – 12 очок, Хоцьки – 9, “Спартак” – 7. Для розподілу місць у лідируючій групі у наступні два ігрових дні найважливішими будуть поєдинки “Сімекс” – Велика Каратуль, “Дніпро” – Хоцьки (субота), “Сімекс” – Гайшин, “Спартак” – “Дніпро” (неділя).

19.01.19 Дніпро-Темп 7:3
Нива- Демянці 0:8
20.01.19. Дніпро- ДЮСШ 7:4
Нива- Темп 3:9


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора