A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Сучасна сім я – міцна і дружна.

Дата: 15.07.2019 08:16
Кількість переглядів: 504

Фото без опису

В рамках Проекту «Громада для людини: підвищення компетентності громад для розвитку соціальних послуг»,що реалізується Партнерством «Кожній дитині» за  підтримки Програми «U-LEAD з Європою» відбувся спільний захід для сімей  з пропагування сімейних  цінностей : тема «Спільні комунікації та спілкування» .

Проблема формування сімейних цінностей у молодого покоління є надзвичайно актуальною на тлі сучасного суспільного життя. Сучасна сім’я нині перебуває у кризовому стані, для якого характерне зростання психологічної напруги, збільшення кількості стресових ситуацій, відмова від усталених цінностей і поява нових, часом необґрунтованих і скороминучих. Усе це негативно позначається на змісті внутрішньосімейної життєдіяльності.

Тренерка Наталія Костюк провела тренінгові навчання та декілька вправ із сім ями. Вони визначали час який кожен член сім ї відводить для спілкування, допомогу по господарству,навчанню. Щоб сім я була міцною і дружньою, потрібно проводити разом дозвілля.  Для того, щоб всі члени родини відчували себе однією великою командою постарайтеся проводити разом якомога більше часу.

Батьки часто занурені в роботу і свої турботи, тому їм не вистачає часу на те, щоб запитати у дитини про його проблеми. Пора це змінити!

Візьміть щось смачненьке, посадіть  все сімейство і почніть розмову по душах. Розпитайте дітей про їх захоплення і друзів, поцікавтеся їх планами на майбутнє. Розкажіть також про те, як ви були дітьми і що вас цікавило в цей зворушливий період вашого життя.

Розваги для сім'ї — дуже важлива частина життя для тих, хто хоче, щоб їх сім'я була дружною, міцною і щасливою. Спеціалістка із соціальної роботи Лариса Євтушенко підготувала та провела ігри які можна використовувати в сім ях для згуртування та відчуття об’ єднання в одну велику родину.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора