A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

День Незалежності

Дата: 21.08.2019 14:51
Кількість переглядів: 420

Фото без опису

НЕЗАЛЕЖНІСТЬ, ВИМРІЯНА ПОКОЛІННЯМИ, - КНИЖКОВО-ІЛЮСТРАТИВНА ВИКЛАДКА ЛІТЕРАТУРИ У ЄРКОВЕЦЬКІЙ ПУБЛІЧНІЙ БІБЛІОТЕЦІ

 

День Державного Прапора та День незалежності є основними державними святами України, адже прапор є невід’ємним символом будь-якої країни, а щодо незалежності – то український народ віками йшов до неї у своєму прагненні жити у вільній, незалежній країні.

 

Для кожного з нас Україна починається з рідної домівки, з рідного села, з рідного краю. В усіх куточках нашої Батьківщини, щорічно 23 та 24 серпня ми маємо змогу віддати належне прапору країни та своїй маленькій незалежності, що поєднуються в велику та сильну, визнану всім світом Незалежність України!

 

Єрковецька публічна бібліотека не залишилась осторонь і також приєдналася до загальнодержавних святкувань. До уваги користувачів підготовлено книжково-ілюстративну викладку літератури «Незалежність, вимріяна поколіннями».

 

Всі, хто завідає до книгозбірні,  матимуть можливість ознайомитися з документами, які широко висвітлюють історію України на всіх етапах її розвитку, відображають процеси і становище Української державності від часів козаччини до сьогодення.

 

Також для ознайомлення пропонується література про чарівну природу України, про традиції та звичаї нашого краю.

Свята, що наближаються – особливі для кожного із нас – і для дорослих, і для юних громадян.

Саме ми всі маємо єдиною родиною сприяти тому, щоб наша матінка-земля йшла цією дорогою в світле щасливе майбутнє, цвіла калиново, заквітчувалася нашою з вами любов’ю.

 

Ольга Шульга,

завідуюча Єрковецькою публічною бібліотекою

Дівичківської ОТГ Київської області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора