A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Шановна громадо!

Дата: 23.08.2019 08:43
Кількість переглядів: 390

Фото без опису

Шановна громадо!     

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України!

28 років майорить над вільною та незалежною  Україною синьо-жовтий прапор, що є символом національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення. За цей невеликий проміжок часу ми пережили злети та падіння, втрати й здобутки.

           Нелегким був шлях до такої жаданої Незалежності. Та попри всі труднощі українцям вдалося збудувати власну державу, а відтак втілити в життя мрію багатьох поколінь. Натхненні словами Великого Тараса та вчинками сподвижників національної ідеї, ми пройшли шлях українського державотворення.

         Проте  боротьба за Незалежність України триває. Тому особлива  подяка нашим Героям-захисникам. Низький уклін – матерям та батькам, що виховали воїнів-патріотів. Шана і вічний спокій – тим, хто віддав своє життя, захищаючи Українську землю від агресора. Дякую всім за активну громадську позицію.

       Бажаю вам і вашим рідним миру, спокою та злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, успіхів у справах та починаннях заради процвітання незалежної України та її народу. Нехай ваші серця будуть сповнені гордістю за нашу державу,  а джерело віри, надії та любові до України буде невичерпним.

 

З повагою сільський голова                                              Т.Девко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора