A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Шановна Дівичківська громадо, працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, депутати місцевих рівнів,члени виконавчого комітету!

Дата: 06.12.2019 11:13
Кількість переглядів: 290

Фото без опису

Прийміть  найщиріші  вітання з нагоди  Дня місцевого  самоврядування.

   Це свято нашої громади, громади кожного села, селища та міста, кожного їх мешканця. Відзначення  цього свята є підтвердженням самоврядних  традицій  багатьох  поколінь  українців, реалізації  їх права брати  участь  в управлінні  державними  справами  на  місцевому  рівні. Це традиція  вільних  людей, котрі не мають  над собою  володаря, а  визнають лише  провідника  та  виборних  людей, яким  довіряють і яких  наділяють владними  повноваженнями.  Тільки  така  влада  є й справді  народною — владою  не над громадою, а  легітимною  владою  самої  громади, для громади  та в інтересах  громади.

  Впевнений, що працівники  органів  місцевого  самоврядування залишатимуться  завжди  мудрими, толерантними, готовими  в будь-яку хвилину  прийти  на допомогу. І разом з усією  громадою, депутатами,   та громадськими  організаціями в мирі й злагоді  підніматимуть  потенціал краю на вищий  рівень.  

     Висловлюю  вдячність  депутатам  місцевих  рад, працівникам  органів місцевого  самоврядування,  які  демонструють  самовідданість  у роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість  душі. Саме вони, представляючи  інтереси  громади, тим самим забезпечують  право кожного з нас бути почутим.

     Уклін і шана вам, дорогі працівники органів місцевого самоврядування, за любов до рідного  краю, самовіддану  щоденну  працю, високу  активність у громадсько-політичному  житті, непереборне  бажання та здатність здолати  усі  негаразди. Сердечно  бажаю  усім, хто  працює  на  благо територіальної  громади,  кожній  родині,  кожному  мешканцю  міцного здоров, достатку  й  благополуччя

 

Сільський голова                                            Т.П.Девко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора