A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Фінальний тур ІІІ обласного профорієнтаційного бізнес-турніру серед учнівської молоді Київщини

Дата: 19.12.2019 11:19
Кількість переглядів: 866

16-18 грудня 2019 року на базі КЗ КОР «Володарська спеціалізована загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів – центр реабілітації» проводився фінальний тур ІІІ обласного профорієнтаційного бізнес-турніру серед учнівської молоді Київщини, який організовує і проводить КОКПНЗ «Мала академія наук учнівської молоді».  

Учасників турніру було більше тисячі учнів і студентів з Київської області. До фінальних змагань діти йшли цілий місяць. За ключами, які отримували щодня створювали свої бізнес-проекти. Учасників фінальних змагань вибирала спеціальна комп’ютерна програма, тобто на результат повпливати ніхто не може. За результатами відбору до участі у фіналі було відібрано 55 учнів закладів загальної середньої освіти, серед яких 7 учениць закладів освіти Дівичківської громади. Із Стовп’язького НВО – Дорогань Дарина, Шульга Анна, Дубович Євдокія, Герасимова Світлана, Дівичківського НВО –  Андрієвська Катерина, Любима Анастасія, Єрківецького НВО – Ярина Аліна.  

Два дні фіналу турніру були дійсно турнірними, адже велася запекла боротьба за перемогу; конкуренти були дуже сильні.  Кожні півгодини приходили ключі із завданнями. В перший день  учасники отримали 10 ключів і працювали з 11.00 до 19.00 години. Наступного – 7, працювали з 9.00 до 15.00 годин. Дівчата виконали всі поставлені задачі, посіли 7, 8, 9, 10 та два 13 місця. Останній день заходу був не менш насиченим і цікавим. Діти побували на справжній біо-фермі, де ознайомилися з сучасними технологіями виробництва молочної продукції.

Поїздка команди для участі у змаганнях була організована за кошти Дівичківської сільської ради.

Вітаємо дівчат з перемогою! Якщо сьогодні 7-ме місце – завтра буде перше!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора