A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Форум «Підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та їхніх сімей»,

Дата: 11.02.2020 11:56
Кількість переглядів: 490

Фото без опису

В рамках проекту МОМ (Міжнародної організації з міграції) – «Підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та їхніх сімей», відбувся форум досвіду громад, що приймають участь у проекті. Форум проходив у Києві приміщенні Veteran HUB, місці що було створено ветеранами для ветеранів за підтримки команди Veterano Group.

Під час форуму була можливість познайомитись з усіма представниками та представницями громад, що беруть участь у проекті, розповісти про свої виклики та успіхи, подивитись на можливості співпраці в рамках проектів колег і колежанок, вивчити досвід 31 громади з Київської, Львівської та Дніпропетровської областей.

Проекти колег були представлені у вигляді публічних презентацій у формі живої виставки. Кожна громада мала свій плакат – мапу з коротким описом проекту та фото з проведених заходів. Надзвичайно важливим було спілкування між учасниками і учасницями, прийняття нових ідей і можливостей для впровадження в проекті Дівичківської громади.

 

Координатором освітнього компоненту проекту «Підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та їхніх сімей» в Київській області є Громадська організація «Інша освіта», тренери і тренерки якої на високому професійному рівні провели даний форум.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора