A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Екологічні проблеми забруднення в Україні: смітники.

Дата: 26.02.2020 11:00
Кількість переглядів: 1219

Фото без опису

Проблема смітників стоїть перед людством, мабуть, з того часу, як воно з`явилося на землі, і чим далі, тим вона стає серйознішою.

На сьогодні в Україні проблема смітників – одна з найважливіших і найактуальніших серед проблем забруднення навколишнього середовища. Ця проблема настільки нагальна не тільки в Україні, а й у всьому світі, що навіть з`явився такий вислів «відходи беруть нас за горло». У кожному людському помешканні утворюється величезна кількість непотрібних матеріалів та виробів, починаючи від старих газет та журналів, порожніх консервних банок, пляшок, харчових відходів, обгорток та упаковок, закінчуючи битим посудом, зношеним одягом та поламаною побутовою чи офісною технікою. Кожного дня ми змушені стикатися з відходами вдома, на вулиці, біля торгових точок. Всюди нас оточують папірці, обгортки з пластика, скло, целофан і т. ін.

З 19 лютого 2020 року Дівичківська ОТГ розпочала роботи по благоустрою сіл громади. На території  села Ковалин почалось прибирання стихійного смітті - звалища. Була задіяна потужна техніка, бульдозер, за який громада сплачує кошти з місцевого бюджету в розмірі  850 гривень за одну годину проведених робіт.

Велике прохання до жителів громади: Викидаючи сміття, ви порушуєте один з основних екологічних законів кругообіг – речовин у природі. Адже, вилучаючи з природи чимало речовин, людина змінює їх до невпізнанності повертає у природу у вигляді сміття, яке не розкладається на вихідні речовини природнім шляхом.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора