Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Чемпіонат з футзалу завершено. Медалі вручені

Дата: 04.03.2020 08:50
Кількість переглядів: 306

Минулої суботи завершився чемпіонат Переяславщини з футзалу.

У спортзалі педуніверситету відбулися п’ять перенесених матчів.Усі вони виявилися результативними.

Фото без опису

А найменше – вісім голів – було забито у найважливішому цього ігрового дня матчі "Дніпро" – Гайшин. Гайшинцям, які посідали третє місце і відставали від команди з Дівичок на два очки, для здобуття "срібла" чемпіонату потрібна була лише перемога. Здавалося, що досягти її буде не надто складно. Утім завзяття дівичан це не зменшило, і перший тайм вони завершили на свою користь 3:1. Гайшинці відразу після перерви взялися за справу серйозніше і вже на 10-й хвилині другого тайму вели 4:3. Після цього гра заспокоїлася, здавалося інколи, що результат задовольняє обидві команди. Та під кінець матчу "Дніпро" зібравшись із силами, провів кілька атак і за двадцять секунд до завершення поєдинку зумів зрівняти рахунок – 4:4, зберігши за собою другу позицію у турнірній таблиці.

У вищій лізі відбулися ще дві гри: "Дружба" (збірна Згурівського та Яготинського районів) – "Солонці" – 9:5, "Сімекс" – "Переяслав" – 7:8. У першій лізі два матчі зіграла Велика Каратуль: спочатку здобула перемогу над Циблями – 5:4, потім зазнала розгрому від Дем’янців – 1:12.

Таким чином команди у турнірній таблиці розмістилися в наступному порядку. Вища ліга: "Сімекс" – 33 очки, "Дніпро" – 30, Гайшин – 28, "Дружба" – 26, "Переяслав" – 23, "Кристал" (Яготин) – 11, "Солонці" – 9, Вовчків – 1. Перша ліга: Дем’янці – 32 очки, ДЮСШ – 26, "Солонці-2" – 26, Циблі – 20, Капустинці (Яготинський район) – 19, Велика Каратуль – 17, "Сімекс-2" – 15, Хоцьки – 7.

Фото без опису"Дніпро" ліквідує небезпечний момент біля своїх воріт 

А о 15 годині цього ж дня в РБК відбулася церемонія нагородження, яку провів голова районної федерації футболу Владислав Столяренко. Спочатку вручив подяки федерації за вагомий внесок у розвитку футболу на Переяславщині багаторічному капітану команди с. Гайшин Олександру Видолобу, спонсорові команди "Солонці" Володимиру Левченку, попередньому голові районної федерації Сергію Кузьменку, заступникові голови федерації і капітанові "Дніпра" Володимиру Митрофаненку, тренерові команди-сенсації чемпіонату – ДЮСШ – Андрію Середі. Відзначили також найкращих арбітрів Михайла Долу та найрезультативніших бомбардирів футзального чемпіонату Максима Середу ("Солонці", вища ліга) та Сергія Карпенка (Велика Каратуль, перша ліга). А потім були вручені кубки та комплекти медалей гравцям команд-призерів: у вищій лізі за перше місце – "Сімекса", за друге – "Дніпра", за третє – Гайшина. У першій лізі переможцями чемпіонату стали футболісти Дем’янець. "Срібло" – в ДЮСШ, "бронза" – в "Солонців-2".

Фото без опису

Виконком сільської ради теж підвів підсумки гри команди «Дніпро» з футзалу та вручив Подяку сільського голови і грошову винагороду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора