A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У громаді триває підготовка до проведення І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – 2020

Дата: 10.03.2020 19:41
Кількість переглядів: 447

Фото без опису10 березня 2020 року у Стовп’язькому НВО відбувся семінар-практикум для відповідальних за підготовку шкільних команд до І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – 2020. Учасники семінару, а ними були відповідальні закладів освіти Дівичківської та Студенниківської громад, обговорили умови та порядок проведення І етапу гри. Зокрема, розглянуто вимоги до конкурсів «Впоряд», «Перетягування линви», «Туристсько-спортивна смуга перешкод», «Стрільба», «Рятівник», «Інтелектуальна гра-вікторина «Відун», «Пластун», «Таборування».  

Основним спікером семінару була Личак Ірина Сергіївна, завідувачка відділом спортивного туризму та краєзнавства КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини». У дохідливій формі вона ознайомила учасників з новими нормативними документами, дала корисні практичні поради щодо організації і проведення І етапу гри.

Семінар дав чудову можливість зібратись разом, обмінятися досвідом, новими напрацюваннями, досягненнями. 

 

Для довідки: основоположною ідеєю гри «Сокіл» («Джура») є різнобічний розвиток дитини: у спорті, краєзнавстві, історії на принципах патріотизму та національної самосвідомості. Вона надає можливість активно залучати молодь до заходів, що дають змогу привернути увагу до проблем становлення нашої державності, боротьби за незалежність, відновлення та збереження історичної пам’яті та надбань народу, формуванню у дітей високого сенсу життя, глибокої любові до нації, самовідданого служіння Батьківщині.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора