A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Інформація для мешканців Дівичківської сільської ради щодо правил благоустрою громади

Дата: 18.06.2020 13:57
Кількість переглядів: 903

Фото без описуБлагоустрій – це візитна картка кожного населеного пункту. Стан вулично-дорожньої мережі, освітлення, озеленення та чистота села  – оцінка діяльності як місцевої влади, так і громадськості. Це - показник рівня участі  громади у вирішенні проблем та перспектив розвитку сфери благоустрою та комунального обслуговування населених пунктів. 

Виконком Дівичківської сільської ради повідомляє, що відповідно до Правил благоустрою території, забезпечення чистоти і порядку в громаді, затверджені рішенням сесії Дівичківської сільської ради, громадяни – власники будинків – незалежно від проживання повинні постійно проводити роботу з покосу бур’янів, ліквідування сміття, очищення тротуарів.

Відповідно до вказаних правил прилеглою територією є тротуари, газони.

Власники домоволодінь повинні укладати угоди зі спеціалізованими підприємствами громади на вивезення ТПВ, утримувати прилеглу територію в задовільному стані, у весняно-осінній період систематично і своєчасно забезпечувати знищення бур’янів, косіння трави на прилеглій території, в зимовий період проводити очистку пішохідних доріжок від снігу біля приватних будинків.

Забороняється влаштовувати сміттєзвалища з негабаритних відходів (гілля, будівельних матеріалів, побутових та промислових відходів). Також забороняється засмічувати побутовим сміттям  лісосмуги, балки.

У випадку порушень Правил благоустрою громадяни притягаються до матеріальної, дисциплінарної, адміністративної або кримінальної відповідальності.

Наголошуємо, якщо Вами порушено правила благоустрою Дівичківської сільської ради, то відповідно до ст. 152 Кодексу України про адміністративні порушення – «порушення тягне за собою накладання штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподаткованого мінімумів доходів громадян (340.00-1360.00грн)».

Давайте спільними зусиллями зробимо нашу громаду чистою та затишною.

 

 

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора