A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Підписання контрактів з керівниками закладів освіти

Дата: 01.07.2020 19:32
Кількість переглядів: 540

Фото без опису1 липня 2020 року головою Дівичківської сільської ради Девком Тимофієм Петровичем укладено строкові трудові договори (контракти) на шість років з Кравець Мариною Олексіївною, директором Дівичківського НВО, Клименком Анатолієм Миколайовичем, директором Стовпязького НВО, Руденко Світланою Василівною, директором Ковалинського НВО.

Процедуру укладання контрактів було проведено на виконання реалізації підпункту 1 пункту 3 розділу Х «Прикінцеві та перехідні положення Закону України «Про повну загальну середню освіту» від 16 січня 2020 року № 463-ІХ, який набув чинності 18 березня 2020 року.

Після підписання контрактів Тимофій Петрович подякував керівникам за роботу, наголосив на тому, що ні хвилини не піддавав для сумніву у кожному керівнику і висловив сподівання, що послідуючі роки праці будуть щедрими на цікаві плани та творчі успіхи, принесуть із собою смак нових перемог, впевненість у правильності обраної мети щодо розбудови освітньої галузі громади.

Також цього дня керівники закладів освіти на виконання реалізації підпункту 2 пункту 3 розділу Х «Прикінцеві та перехідні положення Закону України «Про повну загальну середню освіту» уклали строкові трудові договори (контракти) строком на 1 рік із вісьмома педагогічними працівниками закладів освіти громади, які досягли пенсійного віку.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора