A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Вітаємо команду Стовп’язького НВО "ЗЗСО І-ІІІ ступенів-ЗДО" "UPGRADE" з виходом у Півфінал Всеукраїнського освітнього проєкту "Відкривай Україну".

Дата: 24.07.2020 08:52
Кількість переглядів: 349

                                                       

    Вітаємо команду "UPGRADE" з виходом у Півфінал Всеукраїнського освітнього проєкту "Відкривай Україну".

Варто відмітити, що робота над проєктом була дуже непростою, адже працювати доводилось в умовах жорсткого карантину. Наші зустрічі і обговорення завдань, вирішення проблем відбувалися виключно в Skype. Позаду залишилися опитування, робота над відеороликами, презентаціями, нескінченні дискусії і безсонні ночі, переписки в соціальних мережах. Найскладніше було при створенні фінальної презентації, бо від цього залежала наша участь у наступному етапі проєкту! Та ми змогли подолати всі перешкоди і піти далі!

     Дякуємо всім, хто активно брав участь у створенні релакс- зони, опитуваннях, підтримував і надихав! Особлива подяка нашим стейкхолдерам: сільському голові Дівичківської ОТГ Т.Девку, старості с. Стовп'яги Т.Тонконог, начальнику відділу освіти, культури, охорони здоров'я, молоді та спорту Н.Шаблієнко, методисту відділу освіти Л.Голубенко, дирекції НВО, вчителям, батькам.

     Хочеться додати, що цьогоріч участь в проєкті взяла рекордна кількість учасників, понад 650 шкіл, з усієї України. Нам приємно, що серед півфіналістів ми поряд з ЗОШ № 3 м.Переяслава, ліцеями, гімназіями, спеціалізованими школами з усіх куточків нашої країни!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора