A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВІДПОВІДАЛЬНЕ БАТЬКІВСТВО СЬОГОДНІ – ГІДНЕ МАЙБУТНЄ ЗАВТРА!

Дата: 14.08.2020 08:20
Кількість переглядів: 455

Фото без опису

Відновлення права дитини на належне утримання-одне з головних державних завдань. На превеликий жаль, проблема безвідповідального ставлення батьків до утримання своїх дітей дійсно є однією з найбільш актуальних в Україні. Розуміння важливості суспільно корисних робіт та неухильне дотримання вимог чинного законодавства при виконанні судових рішень та складанні протоколів про вчинення адміністративних правопорушень є обов’язковою умовою для досягнення позитивного результату спільної роботи щодо захисту прав дитини. З недавнього часу «аліментники» не просто відпрацьовують свій борг перед дитиною, а ще й приносять користь громаді.

Однією з функцій покладених на уповноважені органи з питань пробації є здійснення контролю за відбуванням адміністративного стягнення неплатниками аліментів та виконанням обов’язків власником підприємства за місцем відбуття суспільно корисних робіт.

          Так 12 серпня 2020 року співробітниками Переяслав-Хмельницького міськрайонного відділу філії Державної установи « Центр пробації » у м. Києві та Київській області з метою належного  виконання постанови суду було здійснено перевірку виконання порушником Є. адміністративного стягнення у вигляді суспільно корисних робіт, які він відбуває на території Дівичківської сільської ради. Правопорушник виконував роботи по благоустрою території громади за наказом керівника КП «Житлово-комунальне господарство Дівичківської сільської ради».

Можливість реального виконання даного виду адміністративного стягнення полягає не лише у відпрацюванні боржником призначеної кількості годин. Важливо, щоб зароблені ним кошти були перераховані вчасно та за призначенням, адже саме в цьому полягає суть адміністративного стягнення у виді суспільно корисних робіт.

Можливо саме такий вид покарання спонукає до роздумів над власним життям та стає мотивацією до змін на краще.

Фото без опису    Фото без опису   Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора