A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УВАГА! Служба зайнятості Київщини працює в звичному режимі!

Дата: 18.08.2020 16:00
Кількість переглядів: 382

Фахівці Київської обласної служби зайнятості запрошують вас відвідати базові центри та філії, адже ми повернулися до звичного режиму роботу та відновили особистий прийом громадян.

Тепер виможете скористатися послугами з працевлаштування, профнавчання, профорієнтації та ін. не лише в онлайн режимі, а й безпосередньо у базових центрах та філіях Київщини. Наші фахівці залюбки допоможуть знайти «саме ту» роботу та навчать корисним навичкам.

Усі24 філії та 4 базові центри зайнятості розміщенів одній зоні епідемічної небезпеки (зеленій, жовтій або червоній). Київщина перебуває у зеленій зоні, однак радимо дотримуватися карантинного режиму.

?Щоб потрапити на прийом до наших фахівців, просимо шукачів роботи та роботодавців мати при собі захисну маску (бажано перчатки) та не забувати користуватися антисептичними засобами гігієни.

Також запрошуємо громадян, які отримали статус безробітного під час карантину. Кар’єрні радники Київської обласної служби зайнятості вже чекають вас на особистий прийом із оригіналами документів. Зокрема із собою потрібно принести:

-трудову книжку,

- паспорт,

- довідку про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків,

-  документ про освіту.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора