A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Привітання з Днем знань!

Дата: 01.09.2020 08:18
Кількість переглядів: 476

Фото без опису

Дорогі учні!

Шановні педагоги, працівники закладів освіти та батьки!

 

Сільський голова Тимофій Девко, депутати, члени виконавчого комітету та колектив Дівичківської сільської ради щиро вітають Вас із чудовим, хвилюючим і таким довгоочікуваним святом – Днем знань!

Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного із нас. Він завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

Бажаємо усім учням і вихованцям на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, Ваші здібності та наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті.

Найщиріші слова подяки – вчителям, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх громадян нашої держави. Ви не стоїте на місці, а постійно рухаєтеся вперед. Сьогодні ви новатори і першовідкривачі. За короткий час Ви змогли опанувати нові цифрові технології, навчилися працювати в дистанційному режимі. Та ніякі монітори не зможуть для дитини замінити Вашу мудрість, великодушність і тепло.

Шановним батькам зичимо терпіння, виваженості та мудрості.

Бажаємо всім міцного здоров’я, невичерпної енергії та оптимізму!

Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожен заклад освіти нашої громади, кожну родину.

Успішного і щасливого

нового 2020/2021 навчального року Вам, дорогі друзі!

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора