A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Моє село – окраса України, це часточка моєї Батьківщини

Дата: 13.09.2020 19:22
Кількість переглядів: 1703

Кожна людина з великою любов’ю і душевним трепетом згадує те місце, де вона народилася, де промайнуло її дитинство з дивосвітом-казкою, з материнською ласкою у затишній батьківській оселі. Те родинне вогнище – маленька Батьківщина кожної людини. То її велике «Я», з якого починається людина, родина, Батьківщина і вся наша велична і неповторна Україна.

« Моє село – окраса України » - під такою назвою пройшла година спілкування з маленькими жителями Дівичок у приміщенні сільського Будинку культури 11 вересня 2020 року, яку провела директор Будинку культури Ірина Самойленко.

До години спілкування діти готувалися заздалегідь, дослідили коріння свого роду та склали родовідні дерева, підготували чудові вірші про рідне село – свою маленьку Батьківщину, заглянули у минуле свого рідного краю, переглянувши відеоролик про своє село «Мої рідні Дівички».

Підводячи підсумок, діти зробили висновок, що їхня маленька Батьківщина – це частинка України. На завершення всі присутні переглянули кліп до пісні Т.Кароль «Україна – це я».

Ірина Самойленко

Директор БК с. Дівички

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора