A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Привітання з Всесвітнім днем пошти!

Дата: 09.10.2020 08:15
Кількість переглядів: 346

 

Шановні працівники поштового зв’язку!

 

 Щиро вітаю Вас із Всесвітнім Днем пошти! Забезпечуючи надійний зв’язок між селами, містами, країнами, континентами, Ви об’єднуєте людей, розділених тисячами кілометрів. Ваша глибока відданість своїй справі, високий професіоналізм, оперативність і відповідальність є запорукою розвитку поштового зв’язку нашої держави.

 Не маю сумніву, працівники пошти і надалі відіграватимуть важливу роль в оперативному інформуванні населення, працюватимуть над зміцненням мережі поштового зв’язку, поліпшенням якості роботи та культури обслуговування.

 Пошта – це невід’ємна частина цивілізованого суспільства, один з найважливіших елементів інфраструктури держави. Це унікальний вид зв’язку, який дозволяє переправляти в будь-яку точку світу не просто інформацію, а й матеріальні об’єкти, і в цьому сенсі пошта абсолютно незамінна.

 Приємно усвідомлювати, що в час мобільного зв’язку та інтернету, поштовий зв’язок не втрачає свого значення, скорочуючи відстані і зберігаючи тепло людського спілкування, приваблюючи населення доступністю, традиційністю та надійністю.

 Прийміть щиру вдячність за щоденну працю, терпіння і наполегливість у роботі, за те, що прокладаєте мости дружби між людьми, яких розділяє простір.

 Щиро бажаю Вам вагомих професійних успіхів, реалізації планів, щастя і благополуччя.

 

З повагою сільський голова                               Т. Девко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора