A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОЛОДОМОР…ПАМ’ЯТАЄМО..НЕ ЗАБУДЕМО…

Дата: 29.11.2020 14:25
Кількість переглядів: 319

Фото без опису

 

Щороку в четверту суботу листопада Україна і світ вшановують пам’ять жертв Голодомору 1932-1933 років.

   Цьогоріч, скорботна дата припала на 28 листопада, коли кожен свідомий українець зі сльозами на очах згадував події, які відбулися 87-ім років тому.

   Ушанували пам’ять невинно убієнних, долучившись до акції «Запали свічку пам’яті», в кожному населеному пункті Дівичківської об’єднаної територіальної громади: Стовп’ягах, Ковалині та Єрківцях. .

   Мітинг-реквієм у пам’ять про страшні часи голодомору 1932-33 років відбувся й у селі Дівичках, поблизу пам’ятника жертвам Голодомору.

   У заході взяли участь голова Дівичківської ОТГ Олександр Слюсар, секретар сільської ради Наталія Мацьовка та небайдужі жителі села.

   За душі, безневинно заморених голодом людей, прочитав молитву військовий капелан Дмитро Волошин та священнослужитель отець Дмитро. Вшанували їх пам’ять хвилиною мовчання та в знак вічної пам’яті про страшну трагедію Голодомору 1932-33 років, поклали живі квіти до підніжжя пам’ятного знака.

   Збережемо правду. Збережемо історію. Збережемо пам’ять.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора