A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

"Вірні сини Батьківщини бережуть життя своєї країни" перегляд літератури до Дня Збройних Сил України у бібліотеці села Дівички

Дата: 04.12.2020 10:09
Кількість переглядів: 458

Фото без опису

Фото без опису

День Збройних Сил України - загальне професійне свято всіх українських військовослужбовців.  Цей День приурочений до дати прийняття Закону незалежної України від 6-го грудня 1991-го року «Про Збройні Сили України». Саме свято - День Збройних Сил України було встановлено у 1993-му році постановою Верховної Ради України.

Збройні сили України — це військове формування, на яке відповідно до Конституції України покладаються оборона України, захист її суверенітету, територіальної цілісності і недоторканності. Збройні сили України забезпечують стримування збройної агресії проти України та відсіч їй, охорону повітряного простору держави та підводного простору у межах територіального моря України.

Відвага і честь солдатів і офіцерів - в цьому справжня сила будь-якої армії та українські військовослужбовці зберегли все це і примножили. Український воїн - надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої честь, свобода і незалежність завжди будуть на першому місці.

У бібліотеці села Дівички до уваги відвідувачів представлено перегляд літератури «Вірні сини Батьківщини бережуть життя своєї країи», присвячена мужнім захисникам нашої держави.

Підготувала завідувач бібліотеки села Дівички Сергієнко Н.О.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора