A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

На захист рідної землі

Дата: 06.12.2020 08:00
Кількість переглядів: 328

6 грудня − День Збройних сил України, встановлений постановою Верховної Ради України в 1993 році і відзначається у день прийняття Закону України «Про Збройні сили України».

Це свято самовідданості та благородства, якими володіють справжні визволителі та оборонці рідної землі. Це свято всіх тих, хто віддає свої знання, мужність, силу та професіоналізм справі оборони України. 

До Дня Збройних сил України в Публічній бібліотеці села Єрківці організовано відкритий перегляд літератури «На захист рідної землі», де представлені книги про історію творення української армії, її героїчні сторінки про бойові подвиги та будні українсих військовослужбовців у наш час. А кожен час має своїх героїв. Маємо їх і ми. Зокрема, книзі М.М. Гича «Єрковці. Історія села Переяславського краю. Збройні конфлікти 1939-2020 рр.. Світлин. Документи. Людські долі» розділ «Вони захищали Україну в 2014-2020 роках» присвячений односельцям-єрківчанам, які боронили та боронять і на сьогоднішній день цілісність та незалежність нашої країни. 

Щиро вітаємо з Днем Збройних сил України. Незламної волі Вам, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я та МИРУ!

 

Ольга Шульга,

директор Публічної бібліотеки с.Єрківці Дівичківської ОТГ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора