Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

6 грудня відзначають День Збройних сил України.

Дата: 06.12.2020 19:23
Кількість переглядів: 374

Фото без опису        Напередодні цього дня, на території військової частини, що дислокується в Дівичках, на плацу відбулися урочистості з нагоди свята.

  Перед присутніми виступив командир частини Олег Шевчук, який побажав військовослужбовцям здоров’я, миру та злагоди.

  До слова запросили голову Дівичківської ОТГ Олександра Слюсаря. Олександр Миколайович подякував тим, хто наразі захищає нашу Україну від ворога на Сході держави, тим, хто колись служив у лавах української армії, а також чинним військовослужбовцям за відданість справі, за мирне небо над головою і спокійне життя, яке вони зараз нам забезпечують.  Після вітального слова голова Дівичківської ОТГ нагородив військовослужбовців Подяками, квітами та грошовими винагородами за професіоналізм та патріотизм, а також за належне виконання своїх обов’язків.

    Привітав зі святом Днем захисників України й капелан отець Дмитро Волошин, після завершення урочистостей він окропив військовослужбовців свяченою водою та помолився за їхнє здоров’я.

    Зі святом, шановні захисники України!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора