A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПІДГОТОВКА ДО РІЗДВЯНО-НОВОРІЧНИХ СВЯТ У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ ДІВИЧКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 19.12.2020 13:19
Кількість переглядів: 389

Фото без опису

Підготовка до Нового року, особливо для дітвори, найказковіший період. Це не лише очікування свят, а й прикрашання ялинки, оселі, передчуття новорічної ночі, колядок, щедрівок, а найголовніше – кожна дитина сподівається отримати подарунок: на Миколая – під подушкою, а в новорічну ніч – під ялинкою!

Не менш хвилюючі і цікаві моменти – це, безпосередньо, підготовка до свят. І виготовлення іграшок на новорічну красуню-ялинку. Цей процес посилює відчуття наближення дива і є одним із елементів навчально-виховної роботи, окрім цього неабияк гуртує і зміцнює стосунки між дітьми!

У навчальних закладах Дівичківської громади педагогічний колектив, спільно з дітьми виготовляли новорічні прикраси, не лише на ялинку, а й для оздоблення навчального закладу.

У Єрківецькому НВО до цієї справи підійшли з величезним креативом! Окрім елементів декору, картин на новорічну тематику та іграшок на ялинку, кожен клас виготовив ялинку з підручних матеріалів. У справу пішли й макаронні вироби, стрічки, ґудзики, дощик, навіть пробірки, пофарбовані в яскраві кольори.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

У Дівичківському та Стовп’язькому навчально-виховних об’єднаннях оголосили конкурс серед школярів та дошкільнят на найкращу новорічну прикрасу.

За результатами конкурсної комісії були визначені переможці.

Так, зокрема, в Дівичківському НВО 1 місце посіла учениця 2 класу Митрофаненко Валерія. Друге місце за ялинкову прикрасу отримали Бараненко Діана 1 клас, Івахненко Владислав 2 клас та Пиленко Євген 2 клас. Третє місце, за результатами комісії, також посіли троє учнів: Матюк Анна 8 клас, Алейников Матвій 2 клас та Бобриш Марк 1 клас.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

У Стовп’язькому НВО також обирали найкращі ялинкові іграшки. Оцінювали не техніку виконання, а креативність, новизну та творчий підхід до процесу. Наймолодшим переможцем став вихованець групи "Ромашка" закладу дошкільної освіти Опанасюк Максим, також призові місця зайняли учень 3 класу Бабкін Юрій та учень 8 класу Дорогань Артем.

Фото без описуФото без описуФото без опису

У навчальних закладах громади, де були оголошені конкурси, для дітей-переможців підготували солодкі подарунки.

Голова Дівичківської ТГ Олександр Слюсар відвідав Єрківецьке НВО та Стовп’язький навчальний заклад, поспілкувався з дітьми та педагогами. Подякував батькам, школярам та вчителям за креативність і творчий підхід у підготовці до Різдвяно-новорічних свят. Та, напередодні свята Миколая побажав усім здоров’я, миру, натхнення та здійснення найзаповітніших мрій.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора