A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

"ОДИН, ДВА, ТРИ - ЯЛИНОНЬКО, ЗАСЯЙ!"

Дата: 21.12.2020 12:53
Кількість переглядів: 371

Фото без опису

У день Миколая Чудотворця, 19 грудня, у селі Стовпягах відбулося відкриття новорічної ялинки.

На початку свята перед громадою виступив голова Дівичківської ТГ Олександр Слюсар: «Святого Миколая називають Чудотворцем, і, це правда! Адже саме в цей день виконуються всі найзаповітніші мрії. Від усієї душі вітаю Вас зі святом і бажаю міцного здоров’я, успіхів у всіх Ваших починаннях, радості і безхмарного щастя. Нехай Господь завжди оберігає Вас! Хай збуваються всі Ваші великі та маленькі мрії!» - зазначив у своєму виступі голова.

Із привітальним словом до жителів і гостей громади звернувся й староста села Роман Кукса, який долучився до всіх побажань і додав, щоби в кожній родині панували радість, щастя і благополуччя.

Під час святкування на жителів та гостей чекали не лише розваги, а й святкова фотозона, де кожен охочий міг сфотографуватися на память.

Представниками культури було підготовлено невеличку святкову програму з розвагами та конкурсами. Дітвора розповідала Миколаю вірші та отримувала за це солодкі подарунки.

Щоби провести та підготувати святкове дійство було залучено немало сил та ресурсів.

Захід організував відділ культури Дівичківської сільської ради. Значна робота для проведення свята була зроблена старостою Стовпзької сільської ради Романом Куксою, та КП «Житлово-комунальне господарство», на чолі з Вадимом Видолобом, а саме виготовлення новорічної фотозони, її оздоблення та встановлення. Іграшки на ялинку виготовляли школярі, велика подяка за організацію роботи педагогам та батькам.

Вогні на новорічній зеленій красуні були закуплені за допомогою спонсорів, місцевих підприємців. Дякуючи їхній фінансовій підтримці, на ялинці засяяли красиві гірлянди. Велика вдячність від місцевого самоврядування за придбання новорічних гірлянд висловлюється ПП"Агротрейд Груп " Віталію Біленку, Світлані Ядченко, Вікторії Фенько, сім’ї Канєвських та депутату сільської ради Тимофію Девку.

Вітаємо жителів Дівичківської громади та Переяславщини з прийдешніми новорічними святами!


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора