A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Реалізація проєкту «Українська світлиця» у публічній бібліотеці села Єрківці

Дата: 31.12.2020 10:37
Кількість переглядів: 288

Фото без опису

    Два місяці минуло з того часу, коли публічній бібліотеці села Єрківці Єрківецького старостинського округу Дівичківської сільської ради було вручено сертифікат, який підтверджує, що проєкт «Українська світлиця» - переможець Всеукраїнського конкурсу мікрогрантів для розвитку громад «Час діяти, Україно!», організованого Благодійним фондом «МХП – Громаді».

Мета проєкту ? створити покращені та комфортні умови на базі Публічної сільської бібліотеки для роботи з дітьми, молоддю та особами похилого віку. Активне залучення жителів с. Єрківці до вивчення своєї історії, культурної спадщини та передання традицій рідного краю від старшого покоління до дітей та молоді.

За цей час замінено вікна на металопластикові, зроблено відкоси на вікна та придбано 20 офісних стільців.

В переддень Нового року проєкт «Українська світлиця» реалізовано.

Із цією подією привітали директор Старинської птахофабрики Сергій Міщенко, голова Дівичківської сільської ради Олександр Слюсар та староста села Єрківці Михайло Гич.

Під ялиночку користувачі сільської книгозбірні від Старинської птахофабрики отримали новенькі, тільки що з видавництва книги для дорослих та дітей.

Щира подяка за проєкт всім, хто ініціював, організовував, підтримував,  супроводжував та вкладав працю в його реалізацію. На сьогодні це вже історія.

 

P.S. «Українська світлиця» – фотоісторія успіху.

 

Ольга Шульга,

директор Публічної бібліотеки с.Єрківці Дівичківської ОТГ

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора