A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПОНАД ДВА ДЕСЯТКИ МОБІЛЬНИХ БРИГАД ВАКЦИНУВАТИМУТЬ ЖИТЕЛІВ КИЇВЩИНИ ПРОТИ COVID-19

Дата: 25.01.2021 13:38
Кількість переглядів: 291

Київщина готується до проведення вакцинації проти коронавірусної інфекції. Наразі в області вже створили 23 мобільні бригади, які проводитимуть щеплення на першому етапі.

Про це зазначив голова обласної державної адміністрації Василь Володін сьогодні, 25 січня.

«Вакцинація проти COVID-19 буде проходити поетапно. Згідно з попередніми даними, триватиме вона до 2022 року. Наразі держава проводить перемовини з основними світовими виробниками, щоб придбати найкращі вакцини для українського населення, яким надаватимуть перевагу й західні країни. При цьому Уряд наголошує, що вторинний продукт із непідтвердженою ефективністю закуповуватись не буде», – прокоментував Василь Володін.

Він уточнив, що насамперед щеплення проти коронавірусу проведуть людям, які знаходяться у зоні критичного ризику інфікування. Це медпрацівники мобільних груп, госпітальних баз, екстреної швидкої допомоги, а також лабораторій, у яких проводять тестування на COVID-19. Окрім медиків, у першу чергу вакцинуватимуть також працівників і вихованців будинків-інтернатів.

Зі свого боку у департаменті охорони здоров’я ОДА додають, що найближчим часом усі члени мобільних бригад пройдуть спеціальну підготовку до проведення щеплень проти коронавірусу.

Повідомляє пресслужба Київської ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора