A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Відшкодування витрат за проїзд для пільгових категорій населення Дівичківської громади на 2021 рік

Дата: 25.01.2021 15:22
Кількість переглядів: 839

Фото без опису

У бюджеті сільської ради для реалізації цих заходів закладено 600 тис. грн.

Програмою соціального захисту населення «Турбота» на 2021–2022 роки передбачено відшкодування вартості проїзду в автомобільному транспорті загального користування наступним пільговим категоріям населення:

  • особам, постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи (категорія 1), та учасникам ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС (категорія 2);
  • дітям віком від 6 років, яким встановлено інвалідність, пов’язану з Чорнобильською катастрофою;
  • учасникам бойових дій;
  • особам, які отримали інвалідність внаслідок війни;
  • ветеранам військової служби, ветеранам органів внутрішніх справ, ветеранам Національної поліції, ветеранам податкової міліції, ветеранам державної пожежної охорони, ветеранам Державної кримінально-виконавчої служби, ветеранам служби цивільного захисту, ветеранамДержспецзв’язку;
  • батькам військовослужбовців, які загинули чи зникли безвісти під час проходження військової служби;
  • особам з інвалідністю І–ІІ групи, дітям з інвалідністю віком від 6 років, особам, які супроводжують осіб з інвалідністю І групи або дітей зінвалідністю.

Порядок отримання компенсації за проїзд

Надання грошової компенсації буде здійснюватися на підставі заяви громадянина та квитків, що передбачено вимогами Постанови Кабінету Міністрів України № 197 від 14.03.2018р.«Деякі питання надання пільг у готівковій формі з оплати проїзду усіма видами транспорту загального користування на міських, приміських та міжміських маршрутах».

Для написання заяви необхідно протягом січня–лютого звернутися до ЦНАПу або старостинського округу за місцем проживання, маючи при собі паспорт, ідентифікаційний номер, посвідчення пільговика та реквізити рахунку, відкритого в Приватбанку чи Ощадбанку.

Прийом квитків відбуватиметься у ЦНАПі та старостинських округах щомісяця від 1-го до 5-го числа, починаючи від березня. У березні 2021р. виплату буде здійснено відразу за 2 місяці – за січень та лютий.

Звертаємо Вашу увагу, що максимальна кількість поїздок для 1 особи від місця проживання до м. Переяслав (або в зворотному напрямку), яка підлягає відшкодуванню, – 7.

Без надання квитків за оплату проїзду пільга НЕ відшкодовується!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора