A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ЗНИЖЕНО ВАРТІСТЬ ТАРИФУ НА ПОСТАЧАННЯ ТЕПЛОВОЇ ЕНЕРГІЇ ДЛЯ БАГАТОКВАРТИРНИХ ЖИТЛОВИХ БУДИНКІВ ДІВИЧОК

Дата: 25.01.2021 15:52
Кількість переглядів: 861

25 січня на позачерговому засіданні виконавчого комітету Дівичківської сільської ради було розглянуто та прийнято рішення «Про встановлення для ТОВ «ТЕХНОЕНЕРГОПРОЕКТ» тарифів на постачання теплової енергії для потреб установ. Організації, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету для населення».

Відповідно до прийнятого рішення, яке вступає в силу з 1 лютого поточного року, передбачено зниження тарифу для жителів багатоквартирних будинків, розташованих у військовому містечку (с. Дівички) до 1540 грн.53 коп. без ПДВ за 1 Гкал. (прим. до зниження вартість 1 Гкал.для населення вартувала 1674 грн. ).

Окрім цього, голова Дівичківської громади Олександр Слюсар вів перемовини з керівництвом ТОВ «ТЕХНОЕНЕРГОПРОЕКТ» щодо можливості зниження оплати за послугу, у зв’язку з низькою температурою у помешканнях, яка спостерігалася із 17 січня і тривала протягом кількох днів. За результатами перемовин, керівництво підприємства пішло на поступки і за період із 17 по 20 січня включно, плата за теплопостачання НЕ НАРАХОВУВАТИМЕТЬСЯ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора