Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Відбулася 6-та чергова сесія Дівичківської сільської ради VIII скликання

Дата: 27.01.2021 14:25
Кількість переглядів: 483

Фото без опису

26 січня в актовій залі Будинку культури села Дівичок відбулася

6-та чергова сесія Дівичківської сільської ради VІІІ скликання, яку провів голова Дівичківської громади Олександр Слюсар.

У засіданні взяли участь секретар сільської ради Наталія Мацьовка, заступник сільського голови Григорій Карнаух, керуюча справами виконкому Ольга Коломієць, старости Дівичківської ТГ та начальники відділів сільської ради.

У роботі сесії взяло участь 18 депутатів і сільський голова.

Народні обранці розглянули 23 питання з основної діяльності та понад 100 земельних питань, відповідно до звернення громадян.

Депутатський корпус заслухав і затвердив звіт про виконання фінансового плану та діяльності комунального некомерційного підприємства «Переяслав-Хмельницька ЦРЛ» Переяслав-Хмельницької районної ради, сільських рад  Переяслав-Хмельницького району та Переяслав-Хмельницької міської ради за 2020 рік. Директорка ЦРЛ під час звіту, дала відповіді на питання, що цікавили депутатів. Вони, зокрема, стосувалися лікування хворих на COVID-19 та використання виділених коштів із сільського бюджету у 2020 році.

Окрім цього затвердили Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Житлово-комунальне господарство Дівичківської сільської ради» та здійснення внесків до їх статутного капіталу  на 2021 рік; Програму підвищення енергоефективності та енергозбереження Дівичківської сільської ради на 2021-2023 роки; заслухали звіт про виконання Програми соціально-економічного розвитку Дівичківської сільської ради за 2020 рік; внесли зміни до рішення  Дівичківської сільської ради від 24.12.2020 року № 82-4-VIII «Про бюджет Дівичківської сільської територіальної громади на 2021 рік»; затвердили порядок надання грошової компенсації особам, які мають право на пільги, за оплату вартості проїзду в автомобільному транспорті загального користування, а також порядок надання соціальної послуги догляду вдома на безоплатній основі.

З усіма прийнятими рішеннями та результатами голосування детальніше можна ознайомитися на офіційному сайті Дівичківської громади.


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора