A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Відбулася 6-та чергова сесія Дівичківської сільської ради VIII скликання

Дата: 27.01.2021 14:25
Кількість переглядів: 467

26 січня в актовій залі Будинку культури села Дівичок відбулася

6-та чергова сесія Дівичківської сільської ради VІІІ скликання, яку провів голова Дівичківської громади Олександр Слюсар.

У засіданні взяли участь секретар сільської ради Наталія Мацьовка, заступник сільського голови Григорій Карнаух, керуюча справами виконкому Ольга Коломієць, старости Дівичківської ТГ та начальники відділів сільської ради.

У роботі сесії взяло участь 18 депутатів і сільський голова.

Народні обранці розглянули 23 питання з основної діяльності та понад 100 земельних питань, відповідно до звернення громадян.

Депутатський корпус заслухав і затвердив звіт про виконання фінансового плану та діяльності комунального некомерційного підприємства «Переяслав-Хмельницька ЦРЛ» Переяслав-Хмельницької районної ради, сільських рад  Переяслав-Хмельницького району та Переяслав-Хмельницької міської ради за 2020 рік. Директорка ЦРЛ під час звіту, дала відповіді на питання, що цікавили депутатів. Вони, зокрема, стосувалися лікування хворих на COVID-19 та використання виділених коштів із сільського бюджету у 2020 році.

Окрім цього затвердили Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Житлово-комунальне господарство Дівичківської сільської ради» та здійснення внесків до їх статутного капіталу  на 2021 рік; Програму підвищення енергоефективності та енергозбереження Дівичківської сільської ради на 2021-2023 роки; заслухали звіт про виконання Програми соціально-економічного розвитку Дівичківської сільської ради за 2020 рік; внесли зміни до рішення  Дівичківської сільської ради від 24.12.2020 року № 82-4-VIII «Про бюджет Дівичківської сільської територіальної громади на 2021 рік»; затвердили порядок надання грошової компенсації особам, які мають право на пільги, за оплату вартості проїзду в автомобільному транспорті загального користування, а також порядок надання соціальної послуги догляду вдома на безоплатній основі.

З усіма прийнятими рішеннями та результатами голосування детальніше можна ознайомитися на офіційному сайті Дівичківської громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора