A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

В Центрі розвитку підприємництва Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості відбулася презентація 95 окремої десантно-штурмової бригади м. Житомир для безробітних та шукачів роботи

Дата: 04.02.2021 12:16
Кількість переглядів: 341

     3 лютого 2021 року в Центрі розвитку підприємництва Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості відбулася презентація  95 окремої десантно-штурмової бригади м. Житомир для безробітних та шукачів роботи.

Під час заходу директор Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії КОЦЗ Любов Красова проінформувала присутніх про стан ринку праці регіону та про основні послуги служби зайнятості.

Прапорщик Олександр Степаненко зазначив, що на даний час військова частина потребує в комплектуванні вакансій за такими посадами, як кухарі, фельдшери, посади військовослужбовців. Під час презентації ознайомив присутніх зі специфікою роботи, особливостями прийому на службу, умовами праці, графіком роботи та розміром грошового забезпечення.

Перевагою презентації є можливість для пошукачів роботи безпосередньо зустрітися з роботодавцем, з’ясувати всі питання, що виникають під час індивідуальної співбесіди та отримати вичерпні відповіді на всі запитання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора