A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Національна академія Державної прикордонної служби України та Національна академія Національної Гвардії України запрошують на навчання

Дата: 09.02.2021 16:05
Кількість переглядів: 469

09 лютого 2021 року проведено он-лайн презентацію навчальних закладів:Національної академії Державної прикордонної служби України (НАДПСУ)та Національної академії Національної Гвардії України НАЦГУ.

Презентація навчальних закладів відбувалась в он-лайн режимі. До участі у презентації запрошені батьки учнів 9-11 класів, шукачі роботи віком до 30 років, демобілізовані після проходження строкової служби.

Під час зв’язку була надана інформація про переваги навчання у військових закладах України,: безкоштовне навчання, повне речове забезпечення, безкоштовне житло, медичне забезпечення, обов’язкове працевлаштування. Учасники цікавились умовами вступу, критеріями відбору за фізичними, психологічними та моральними якостями.

Абітурієнт, який зробив свій вибір на користь професії, пов’язаної з забезпеченням безпеки Вітчизни повинен розуміти, що професія військового ­різновид державної служби. У всі часи військова служба була справою честі, школою мужності і самовідданості.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора