Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Чергове, 3-тє засідання виконкому

Дата: 17.02.2021 08:57
Кількість переглядів: 336

Фото без опису

16 лютого відбулося чергове 3 засідання виконавчого комітету Дівичківської сільської ради, яке провів голова громади Олександр Слюсар. У його роботі взяло участь 9-ть членів виконкому.

На порядку денному було 13-ть питань. Зокрема було схвалено звіт про виконання сільського бюджету за 2020 рік.

А також деякі питання стосувалися коригування тарифів на послуги з водопостачання: «Про встановлення для ТОВ «Комунально-експлуатаційне господарство» тарифів на водопостачання для потреб установ, організацій що фінансуються з державного чи місцевого бюджету та населення Єрківецького старостату»;  «Про встановлення для Комунального підприємства «Житлово-комунального господарства Дівичківської сільської ради» тарифів на водопостачання для потреб установ, організацій що фінансуються з державного чи місцевого бюджету та населення сіл Стовп’яги,Веселе, Гречаники, Кавказ, Дівички, Ковалин»

Внесли зміни до рішення виконавчого комітету Дівичківської сільської ради № 12-02 від 25.01.2021 «Про встановлення для КП «Житлово-комунальне господарство Дівичківської сільської ради» тарифів на поводження з твердими побутовими відходами на території Дівичківської сільської ради.

Прийнято перелік об’єктів для їх проведення для засуджених осіб і правопорушників, на яких судом накладено покарання або адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт на 2021 рік, а також затверджено переліку суспільно-корисних (оплачуваних) робіт та перелік об’єктів їх проведення для осіб, які вчинили адміністративне правопорушення на 2021 рік

 

Окрім цього члени виконавчого комітету затвердили проєкт мережі закладів  освіти Дівичківської сільської ради на 2021/2022 навчальний роки.

Схвалили зміни до Програми фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства «Амбулаторія загальної практики – сімейної медицини Дівичківської сільської ради», затвердженої рішенням ради від 24.12.2020 № 63-4-VІІІ (зі змінами), а також звіт про хід виконання комплексної Програми розвитку освіти Дівичківської сільської ради Переяслав-Хмельницького району на 2020-2021 роки, затвердженої рішенням від 24 грудня 2019 року №1019-23-VII (зі змінами)

 

Проголосували питання «Про встановлення пристроїв примусового зниження швидкості «Лежачі поліцейські» по вул.. Дружби і вул. Москаленка в с. Ковалин, та вул.. Дружби в с. Стовп’яги».

Резонансним питанням було про звернення ТОВ «Хата Нет» щодо встановлення в багатоповерхівках військового містечка їх мереж. На засіданні були присутні депутати, та небайдужі мешканці військового містечка, які прийшли відстояти свої інтереси. Після обговорення члени виконкому утрималися від запропонованого проєкту рішення, а відтак рішення було не прийнято.

Детальніше з рішеннями 3 засідання виконавчого комітету Дівичківської сільської ради можна ознайомитися на офіційному сайті громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора