A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Отримано першу поставку оргтехніки для ЦНАПу від «U-LEAD з Європою»

Дата: 17.02.2021 10:33
Кількість переглядів: 331

Фото без опису

Центр надання адміністративних послуг Дівичківської сільської ради працює в тестовому режимі і вже за кілька тижнів відбудеться офіційне відкриття.

Дівичківська громада взяла участь в Програмі «U-LEAD з Європою», і за всіма показниками, які були передбачені проектом, виборола право отримати техніку та меблі для облаштування сучасного Центру надання адміністративних послуг.

Перша поставка техніки вже відбулася. Дівичківський ЦНАП від U-LEAD отримали 4 офісні компактні багатофункціональні лазерні принтери, один комутатор, мережевий маршрутизатор, 7 накопичувачів пам»яті, мережевий патч-код, 8 комп»ютерних мишок, 8 клавіатур, 8 комп»ютерів, на яких вже встановлено ліцензовану програму MSWindows 10 Pro 64-біт.

Друга поставка техніки очікується до кінця лютого 2021 року.

Дівичківська сільська рада, в особі голови Олександра Слюсаря, підписала угоду з Комунальним підприємством «Міськоформлення» Кременчуцької міської ради, яка передбачає встановлення та обслуговування програмного забезпечення для відділу ЦНАП. Це програмне забезпечення дасть змогу швидко та на високому рівні надавати різні види адміністративних послуг жителям громади ( Мова йде про 126 адмінпослуг).

Центр надання адміністративних послуг Дівичківської сільської ради створений для наближення адміністративних послуг до людей, слугує проміжною ланкою між жителями громади та виконавчими органами сільської ради.

   Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора