A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

В Публічній бібліотеці с. Єрківці діє книжкова викладка, присвячена Пам'яті Героїв Небесної

Дата: 18.02.2021 15:30
Кількість переглядів: 324

Фото без опису

20 ЛЮТОГО - ДЕНЬ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

Це Українці, які гинули у Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Гинули за честь, волю, за право бути народом – джерелом і мірилом влади у нашій державі, гинули за країну, в якій не страшно жити і народжувати дітей.

І за цю самопожертву українці їх канонізували – за велінням серця долучили до сонму Небесного воїнства на чолі з архистратигом Михаїлом, аби захищали країну від лиха, пильнували й оберігали її з небес.

Пам'яті Героїв Небесної сотні присвячується книжкова викладка «Герої будуть жити в наших серцях», що організована в Публічній бібліотеці с.Єрківці. Інтерв’ю з головними персонажами тієї історичної зими склали основу пропонованої літератури. Кожна книга пахне димом палючих шин і обпікає вогнем очей, чути грюкіт бруківки і скаженний ритм серцебиття. 

Тут люблять, борються і страждають по-справжньому.

Також читачам, які відвідували бібліотеку, пропонувалось переглянути відео по темі.

Всі ми, українці, повинні докласти зусиль, згуртуватися, щоб побудувати таку державу, котру бачили в своїх мріях загиблі героїв і за котру вони віддали життя. Ці люди справжні герої! А герої не вмирають! Вони завжди в наших серцях.

Слава Україні! Героям Слава!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора