A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У бібліотеці села Дівички діє перегляд літератури "Небесна сотня у вирій полетіла..."

Дата: 19.02.2021 08:29
Кількість переглядів: 369

Фото без опису

20 лютого День Героїв Небесної Сотні - пам'ятний день, що відзначається в Україні на вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні, а також з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, патріотизму, сили духу і незламності громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, з метою гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності ( листопад 2013 року-лютий 2014 року).
Найбільш жорстоке протистояння відбулося між загонами спецпідрозділу "Беркут" і патріотами країни 18-20 лютого 2014 року на вулиці Інституцькій міста Києва. Своє життя віддали найкращі представники нації, більшість яких - молоді, ті хто починав лише жити. Відтоді загиблих учасників акції протесту стали називати Небесна сотня.
У бібліотеці села Дівички діє перегляд літератури "Небесна сотня у вирій полетіла...", у якій описані сумні події які відбувалися у центрі столиці під час мирної акції яка переросла у справжнє кровопролиття.
Підготувала завідувач бібліотеки села Дівички Сергієнко Н.О.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора