A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

В бібліотеці села Дівички діє інформаційний куточок "Я жива! Я буду вічно жити!", присвячений 150-ти річному ювілею від дня народження Лесі Українки!

Дата: 24.02.2021 10:31
Кількість переглядів: 312

   Фото без опису

   25 лютого 2021 року виповнюється 150 років від дня народження Лесі Українки - видатної української поетеси, перекладачки, громадської діячки. 
   Верховна Рада України ухвалила постанову про відзначення на державному рівні 150-річчя від дня народження письменниці, яка зробила великий внесок у розвиток української літератури, культурне, освітнє, суспільно-політичне життя нашої держави.
   Лариса Петрівна Косач (справжнє ім`я поетеси) входить в умовну тріаду "Шевченко-Франко-Українка". Отже вона є одним із трьох "китів", на яких тримається не тільки українська література, а й культура загалом.
   Дізнатися більше цікавої інформації, ознайомитися з біографією Лесі Українки можна завітавши до бібліотеки села Дівички, де діє інформаційний куточок "Я жива! Я буду вічно жити!"на якому розміщено книги з творами письменниці а також інформаційні матеріали про життя і творчість поетеси.
   Також наша бібліотека долучилася до проведення Обласного читацького online бібліомарафону "Благословенне слово, що гартує" організоване КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для юнацтва". Участь прийняли користувачі нашої бібліотеки, зачитавши поезію Лесі Українки. Ознайомитися із відео можна на сторінці Дівичківської сільської бібліотеки, або перейшовши за хештегом #онлайн_бібліомарафон.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора