A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Експрес тести на виявлення COVID-19 для Дівичківської громади

Дата: 25.02.2021 09:15
Кількість переглядів: 565

Фото без опису

У травні 2020 року була видана постанова Кабінету Міністрів України № 372 щодо виділення коштів з Державного бюджету  на запобігання поширення корона вірусної хвороби на території України  «Про виділення коштів для забезпечення здійснення деяких заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2»

Відповідно до Постанови Міністерство охорони здоров»я України  11 січня 2021 року  видає Наказ № 19 «Про розподіл експерс-тестів для визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, закупленого за кошти Державного бюджету України на 2020 рік», яким передбачено забезпечення усіх областей держави експрес-тестами.

Учора до Єрківецької амбулаторії надійшло 750 експерс-тестів для виявлення коронавірусної хвороби в організмі.

Для жителів Дівичківської громади тести будуть робитися безкоштовно.

Звертаємо увагу жителів громади! Київщина від 24 лютого перебуває у «жовтій» зоні карантину. Тому, велике прохання дотримуватися усіх правил карантинних обмежень. Без нагальної потреби не перебувати у місцях масового скупчення людей, носити захисні маски або респіратори і не забувати про гігієну рук.

Бережіть себе та своїх рідних!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора