A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дівичківська територіальна громада
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Вебінар на тему: «Жінка на ринку праці: пошук можливостей»

Дата: 26.02.2021 10:18
Кількість переглядів: 329

25лютого 2021 року в Центрі розвитку підприємництва Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості був проведений інформаційний вебінар для безробітних жінок на тему: «Жінка на ринку праці України: пошук можливостей».

Кандидат економічних наук, доцент кафедри фінансів ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький ДПУ імені Григорія Сковороди» Галина Чабанрозповіла учасникам заходу, як підняти самооцінку, допомогти визначити свої сильні сторони, зрозуміти свої потреби, професійні вміння та навички, навчитися орієнтуватися на сучасному ринку праці, відкрити власну справу. Також навчала присутніх користуватися Платформою ефективного регулювання StartBusinessChallenge.

Наприкінці вебінару учасниці обговорили проблеми, з якими вони стикаються в процесі пошуку роботи на сучасному ринку праці, а також шляхи, що дають можливість їх вирішення. 

Проведення такого заходу допомагає підвищити самооцінку, сприяє мотивації до працевлаштування та створенню умов для самореалізації жінки як особистості.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора